O PRIVIRE IN INTERIORUL UNUI BREEZAIR

Toate componentele sistemelor de racire Breezair sunt concepute sa reziste in cele mai grele conditii de lucru. Majoritatea fac obiectul unor brevete de inventie sau inovatie, care au generat pe parcursul anilor premii de excelenta in lumea tehnologiilor regenerative. Breezair este recunoscut mondial ca fiind nr. 1 in domeniul racirii evaporative. Sistemul de distributie a apei AQUAFLOW, o componenta inovativa, elimina complet problema debitului scazut al apei si a blocajelor. Elementele care fac din Breezair cel mai respectat sistem de racire din intreaga lume sunt urmatoarele:


Sistem automat de gestionare a apei

Printr-un dispozitiv autoprogramat de drenare a rezevorului, sarea sau alti contaminanti de natura solida sunt periodic semnalati si eliminati din rezervor, asigurand astfel calitatea apei fara a afecta eficienta in operare. Sonda de salinitate tine sistemul curat si mentine gradul de curatenie al filtrelor.

Industrial Wall Control – IWC

Controler digital ce poate controla pana la 44 de unitati Breezair. Se conecteaza prin cablare cu ajutorul hub-urilor. Gestioneaza automat starea de functionare a sistemului, in relatie cu temperatura si umiditatea din zona ce trebuie racita. Permite functionarea in automat sau manual, atat in mod racire cat si in mod ventilatie.

Digital Smartbox

Este creierul electronic din spatele sistemului Breezair. Componenta de ultima tehnologie, are scopul de a maximiza performanta si de a selecta nivelul optim de racire.

Senso-clean

Valva de drenaj electronica protejeaza sistemul prin golirea intregii cantitati de apa din rezervor in timpul periodelor lungi de nefunctionare

MagIQtouch Controller

Controler de generatie noua cu touch display. Au fost adaugate functii suplimentare care cresc randamentul racirii si reduc suplimentar consumurile energetice prin eficientizarea vitezelor de lucru ale unitatilor de racire vs temperaturile cerute.

Carcasa Permatuf

Primul racitor de aer din lume cu carcasa rezistenta la coroziune si rugina. Structura stabilizata de polimeri rezistenti la UV este de acelasi tip cu cea folosita pentru baile de acid, carcasele bateriilor si componente pentru satelitii spatiali. Garantie structurala 25 de ani indiferent de conditiile de mediu!!!!

Pad-urile Chillcel

Concepute pentru folosire indelungata (peste 5 ani). Inlocuirea lor depinde doar de calitatea apei sau de gradul de poluarea a aerului. Materialul este extrem de stabil sub actiunea razelor ultraviolete, este rigid atunci cand este ud si este rezistent 100% la coroziune.

Invertacool™ Inverter Technology

Motoare tip direct drive, silentioase si foarte eficiente. Controlate electronic pentru o eficienta optima si avand o constructie rezistenta la coroziune, permit reducerea energiei consumate in functie de viteza de functionare.

Weather seal

Clapeta automata de etansare a sectiunii prin care se conecteaza tubulatura. Atunci cand sistemul nu functioneaza, clapeta patentata inchide automat sectiunea de evacuare a aerului, prevenind curentii naturali sa circule prin incapere, economisind astfel energie.

Pompa Tornado

Ultrarezistenta, facuta pentru utilizare de lunga durata. Aceasta pompa de apa este extrem de puternica si poate functiona in conditii extreme. Este o pompa bidirectionala- nu se poate bloca!

AQUAflow

Cu un design patentat, distribuitorul maximizeaza eficienta racirii printr- o distributie constanta, continua si echilibrata a apei de-a lungul filtrelor. Sistemul de autocuratare elimina orice sansa de infundare.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti sa aflati costul estimativ al acestui sistem revolutionar de racire pentru aplicatia dumneavoastra, completati si transmiteti formularul de mai jos: